Yhteystiedot

Tapio Puolimatka
tapio.puolimatka (at) gmail.com


Rinteen hallituksen utopiamaailma

Antti Rinteen hallitus haluaa muuttaa translain siten, että juridinen sukupuoli perustuu henkilön omaan ilmoitukseen sen sijaan että se perustuisi objektiivisiin biologisiin tosiasioihin. Yksi tällaisen lakimuutoksen ongelmista on sen ylioptimistinen usko siihen, etteivät seksuaalirikolliset käyttäisi hyväkseen mahdollisuutta vaihtaa sukupuoltaan päästäkseen naisille varatuille alueille ja löytääkseen itselleen helppoja uhreja.

Lakimuutos tekee vaikeaksi turvata tyttöjen ja naisten yksityisyyttä ja suojaa hyväksikäytöltä, koska se antaisi biologisille miehille pääsyn kaikkiin naisten turvaksi luotuihin erityisalueisiin kuten pukuhuoneisiin ja turvakoteihin.

Eräs transsukupuolinen blogisti nimeltä Lonely transsexual kritisoi itsemääräämisoikeuteen perustuvaa translakia väittäen sen olevan verrannollinen siihen, että annamme auton avaimet juopuneelle kuskille.

Hän pohtii sitä, että ihmiset eivät yleensä jätä tyhjillään olevaa autoaan kaupan eteen moottori käynnissä, kun he menevät kauppaan ostamaan maitoa? Voisiko se johtua siitä, että olisi tyhmää tarjota varkaalle niin helppoa mahdollisuutta?

MIKSI IHMISET yleensä lukitsevat autonsa yöksi? Loppujen lopuksihan useimmat ihmiset ovat rehellisiä eivätkä koskaan edes uneksisi varastavansa autoa? Onko mahdollista, että teemme nämä perustavat varotoimenpiteet, koska tiedostamme, että vaikka useimmat ihmiset ovat rehellisiä, jotkut eivät ole?

Jos biologiset miehet päästetään naisille erotettuihin tiloihin, silloin seksuaaliset saalistajat ja pedofiilit päästetään naisille varattuihin tiloihin. On selvää, etteivät useimmat transsukupuoliset kuulu näihin ryhmiin.

Mutta jos translaki muutetaan itsemääräytymiseen perustuvaksi, silloin seksuaaliset saalistajat saavat tämän mahdollisuuden identifioitumalla transsukupuolisiksi.

On täysin mahdotonta varmistaa, että vain 'hyvät transihmiset' saavat pääsyn naisille varattuihin tiloihin, mutta 'pahat transihmiset' jätetään ulkopuolelle. Ei ole väliä, vaikka 99,99 % transsukupuolisiksi identifioituvista olisivat 'hyviä transihmisiä'. Tosiasiaksi jää, että tulee aina olemaan niitä, jotka eivät kuulu 'hyvien' joukkoon eikä ole mitään hyvää perustetta avata ovea ja päästää heitä sisään.

MUIDEN MAIDEN kokemukset osoittavat, että kun translain sukupuolikäsitys muutetaan itsemääräytymiseen perustuvaksi, monet vankiloissa olevat seksuaalirikolliset ilmoittavat olevansa naisia ja saavat näin siirron naisvankiloihin. Tämä on johtanut naisiin kohdistuvan seksuaalisen ahdistelun lisääntymiseen vankiloissa.

Samalla perusteella seksuaalirikolliset saavat pääsyn myös naisten turvakoteihin, jossa he voivat etsiä itselleen uhreja jo valmiiksi traumatisoituneiden naisten parista.

Voitko turvallisesti lähettää 10-vuotiaan tyttäresi uimahalliin sen jälkeen, kun Rinteen hallitus on oman utopistisen ihmiskäsityksensä perusteella muuttanut translain niin, että naisten pukuhuoneisiin ja suihkutiloihin pääsevät kaikki miespuoliset seksuaalirikolliset, jotka muuttavat sukupuolensa naisiksi?

Tapio Puolimatka

Professori

Jyväskylä