Yhteystiedot

Tapio Puolimatka
tapio.puolimatka (at) gmail.com


Vaalit tulossa?

Touko Aallon eduskunta-avustaja Irina Tuokko (KSML 2.8.) pyrki ilmeisesti nostamaan vihreiden kannatusta kirjoittamalla värikkäästi omista tunteistaan luennoillani. Luento ei ollut ihan äskettäin, koska Tuokko ei enää pysty muistamaan mitä sanoin. Vihreiden kannatus kuitenkin jatkoi laskuaan. Olisiko tunnetta pitänyt olla enemmän vai olisiko ollut parempi pysyä asialinjalla?

Onko Jyväskylän Työväenyhdistyksen sihteeri Eetu Kinnunenkin pyrkimässä eduskuntaan, koska hän syyttää minua (KSML 7.9.) vuosina 1999, 2002 ja 2003 valmistuneiden gradujen hyväksymisestä, vaikka tulin Jyväskylän yliopistoon vasta vuonna 2005?

Vasemmistoliiton aktivisti Panu Raatikainen (KSML 14.8.) syyttää minua yhdessä Sexpon kanssa siitä, että puolustan kirjoituksessani salaliittoteoriaa. Kuitenkin kirjoitukseni tuomitsevassa Sexpon kannanotossa puolustetaan pedofilian käsittämistä täysin terveeksi seksuaaliseksi suuntautumiseksi.

Ensin pedofilia psykologisena taipumuksena normalisoidaan terveeksi seksuaaliseksi suuntautumiseksi. Sitten pedofiileille aletaan vaatia oikeutta toteuttaa seksuaalisia taipumuksiaan. Tähän lisätään väite, että lapsetkin etsivät ja tarvitsevat seksuaalista tyydytystä ja että heillä on oikeus siihen. Tämä johtaa pyrkimykseen alentaa seksuaalisia suojaikärajoja. Tätähän Sexpon puheenjohtaja Tommi Paalanen on jo yrittänyt tehdä.

Voidakseen tunnistaa kampanjan pedofilian laillistamiseksi ei tarvita salaliittoteorioita. Riittää, että tutustuu Sexpon julkaisuihin ja sen johdon kannanottoihin. Herää kysymys: miksi julkisilla varoilla tuetaan Sexpon kaltaista järjestöä, joka tukee pyrkimyksiä normalisoida ja laillistaa pedofilia?

Tapio Puolimatka

professori

Jyväskylä